Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Kripto Para Cüzdanı Trust Wallet’tan Yeni Entegrasyon

Binance destekli kripto para cüzdanı Trust Wallet, Moonpay ve Ramp Network ile kurduğu ortaklık kapsamında cüzdanlarına off-ramp entegrasyonunu getiriyor.

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance tarafından desteklenen ve yaklaşık 60 milyon kullanıcıya sahip kripto cüzdan uygulaması Trust Wallet, kullanıcılarının kripto paralarını uygulama içerisinde itibari paraya çevirmelerine olanak sağlayan bir entegrasyon için Moonpay ve Ramp Network ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yapılan basın duyurusunda entegrasyonun amacının kullanıcıların, kripto para borsalarına ve değişim platformlarına ihtiyaç duymadan kendi varlıklarının tam mülkiyetini sağlaması olduğu belirtildi.

Ayrıca Trust Wallet cüzdanında uygulamanın yerel token’ı olan TWT’den 100 adetten fazla bulunduran kullanıcıların, çevrim işlemlerinde avantajlı komisyon oranlarından yararlanacağını bildirdi.

Ramp CEO’su Said Sypniewicz, yapılan ortaklıktan önce Trust Wallet kullanıcılarının basit ve merkezi saklama çözümlerinin riski ile daha güvenli ancak zorlu kişisel mülkiyet arasında seçim yapmak zorunda kaldıklarını ancak bu durumun değiştiğini dile getirdi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %2,6 değer kaybeden TWT, son 24 saat içerisinde %10,6 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 1,29 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!