Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Rallisi ile Shiba Inu da Yükselecek: Popüler Analist Fiyat Hedeflerini Açıkladı!

Popüler kripto para analisti Kaleo, Dogecoin (DOGE) ve Shina Inu (SHIB) için yeni bir yükseliş dalgasının gelebileceğini işaret etti ve fiyat hedeflerini açıkladı.

Analist Kaleo, kısa bir süre önce yükseliş yönlü beklentisi ile dikkat çeken bir Dogecoin analizi paylaştı. Analist, Dogecoin özelinde yaşanacak bu yükselişi SHIB‘in de takip edeceğini öne sürdü.

Twitter‘ın geçtiğimiz gün logosounu Dogecoin logosuyla değiştirmesiyle birlikte ciddi yükseliş sergileyen DOGE, son bir hafta içerisinde yaklaşık %30 yükseldi. Kaleo, DOGE’un 0,098-0,10 dolar bandını kırması halinde ilk hedefin 0,25 dolar olabileceğini belirtti:

DOGE düşen trendin üzerine çıkmayı başarırsa 0,25 doların makul bir hedef olduğunu düşünüyorum.

Öte yandan SHIB’in de DOGE yükselişine paralel hareket edeceğini vurgulayan analist, SHIB grafiğini “toparlanmaya hazır” olarak nitelendirerek yatırımcılara umut verdi.

Hala Dogecoin’in daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum ancak SHIB mevcut fiyattan bir kademe daha yukarı çıkmak için onunla birlikte toplanmaya hazır görünüyor.

Resim

Ayrıca SHIB için büyük resme bakıldığında, rallilerden önce yaptığı hareketler ile benzer bir görünüm olduğunu dile getiren Kaleo, SHIB grafiğinde de Dogecoin’e eş bir düşüş trendi bulunduğunu ve kırılması halinde mevcut fiyattan 1,5x-2,5x’e varan bir yükselişin mümkün olduğunu söyledi.

CoinGecko verilerine göre DOGE son 24 saat içerisinde %2,5 düşerken SHIB %1,1‘lik bir geri çekilme yaşadı. DOGE yazım esnasında 0,096 dolardan, SHIB ise 0,0000112 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!