Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (12 Haziran)

Bu haftaya 36.000 doların altından giriş yapan Bitcoin fiyatı, perşembe günü 38.000 doların üstüne kadar çıktı. Bu seviyeyi muhafaza edemeyen Bitcoin; cumadan cumartesiye geçilirken %4’ten fazla değer kaybedip yeniden 36.000 doların altına düştü.

Bitcoin fiyatında yaşanan bu değişim, kripto para piyasasına son 24 saat içerisinde %3,8’lük bir değer kaybı olarak yansıdı. CoinGecko verilerine göre piyasadaki kripto paraların büyük bir kısmı, hafta boyu kazanılan seviyeleri kaybetmiş durumda. Fakat Binance Futures verilerine göre vadeli işlem yapan bazı traderlar, bu hareketlilikten kazançlı çıktı.

Haftanın oran bakımından (ROI) en çok kazananları 

  • HandVideoBuy adlı bir yatırımcının cüzdanında hafta boyu %2.923 oranında değişim kaydedildi. Borsada yer alan verilere göre traderın cüzdanı, haftalık bazda 41.068 dolar artıda.

  • Onu haftalık %2.704 kazanç oranı ile BoringTodayDentist izliyor. Hafta boyu 6.105 dolar kazanan trader, aylık bazda 8.160 dolar kazanmış görünüyor.


  • Üçüncü sırada yer alan WhichThanGood’un cüzdanı, geçen haftaya kıyasla %2.209 oranında artıda. WhichThanGood hafta boyu 34.494 dolar kazandı.


  • ColdTyphoonMailman’in portföyündeki değişim oranı %2.155 olarak ölçüldü. Bu trader, haftalık oran bakımından dördüncü sırada yer alsa da aylık bazda %3.372’lik kazançla üçüncü sırada yer alıyor. Fakat günlük bazda %4 ekside gözüküyor.


  • Listenin sonunda, günlük bazda %5,5 ekside olsa da haftalık bazda %1.999 artıda olan ThanUnderCome yer aldı.

Haftanın gelir-gider miktarına göre en çok kazananları

  • HamburgerChickenShare; hafta boyu cüzdanına 9.98 milyon dolar ekleyip bu listede zirveyi çekti. Fakat aynı trader, dünden bugüne 1.5 milyon dolar ekside kaldı.

  • HabitCandleGiant hafta boyu 9.7 milyon dolar; günlük bazda ise 3.8 milyon dolar elde etti. HabitCandleGiant; haftalık bazda ikincilik; günlük bazdaysa lider konumunda.


  • BatThursdayBurn, bunlara yakın bir sayıyla haftalık bazda 9 milyon dolar kazanıp üçüncü sıraya yerleşti. Fakat aylık olarak düşünüldüğünde, bu sayı 7.5 milyon dolara düşüyor.


  • ThrowBoxUnderstand adlı bir trader, hafta boyu portföyünü %18,4 oranında büyütüp, 7.6 milyon dolar kazanç sağladı.


  • Bu listenin sonuncusu olan TomatoTrafficBlanket, %20’lik getiriyle hafta boyunca 6.7 milyon dolar gelir elde etti.

Yazım sırasındaki verilere göre aylık gelir bakımından lider olan BakeMachineWish adlı bir yatırımcının portföyü, son 1 ay için 14.9 milyon dolar artıda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!