Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (29 Mayıs)

Kripto para piyasasında geçen hafta yaşanan düşüşün etkileri henüz tam anlamıyla atlatılmış gibi durmuyor. CoinGecko verilerine göre kripto para piyasası cumartesi günü de 24 saat içinde %4 kadar değer kaybetti ve Bitcoin yeniden 35.000 doların altına düştü.

Piyasadaki bu durgunluk, vadeli işlem traderlarının işlemlerine ve hareketliliklerine yansımış durumda. Örneğin, geçen haftaki yazıda bir traderın hafta boyu 133.6 milyon dolar kazandığını aktarmıştık. Bu haftaki Binance Futures’taki listenin birinci sırasına yerleşmek içinse 5.5 milyon dolar kazanmak yetti.

Haftanın oran bakımından (ROI) en çok kazananları 

  • BottomSoccerGrade adlı bir trader’ın cüzdanı, 7 gün içinde %5.486 oranında kabardı. Borsanın aktardığı gelir/gider verilerine göre hafta başından beri 7.965 dolar kazandı.

  • Onu ikinci sırada %4.802 oranında kazanç sağlayan SubjectTrickThank adlı bir trader izledi. Bu trader’ın cüzdanına hafta boyu 5.255 dolar eklendiği görülse de, aylık zaman dilimine bakıldığında kazancı 1.209 dolara düşüyor.


  • Haftalık bazda kazanıp; aylık bazda kaybeden bir diğer isim ClassroomAgoWhen oldu. Bu isim, hafta boyu %4.235’lik getiri oranıyla, 4.235 dolar kazanç elde etti. Fakat aylık grafikte cüzdanı %257 küçüldü ve 65.265 dolar açık verdi.


  • BusBlowGlasses da seriyi bozmadı. Bu ismin cüzdanı hafta boyu artı %2.994ay boyu ise eksi %9 değişim gösterdi.


  • Oran bakımından listenin son sırasında yer alan DeliciousMarkAirplane, hem haftalık hem aylık bazda artıda görünüyor. Bu ismin cüzdanına %2.943’lük getiri oranıyla 15.971 dolar eklendi.

Haftanın gelir-gider miktarına göre en çok kazananları

  • HabitCandleGiant adlı bir trader geçen hafta 133.6 milyon dolarla rakiplerine fark atıp, bu listede ilk sırayı almıştı. Bu haftanın galibi, hafta boyu 5.5 milyon dolar; ay boyu ise 17.2 milyon dolar kazanan BlockSkyUncle oldu. Fakat günlük portföyünde 1.93 milyon dolarlık küçülme var.

  • İkinci sırada yerleşen DepartmentClassBack, bugün 1.4 milyon dolar ekside olsa da hafta boyu %58’lik getiri oranıyla, 5 milyon dolar artıda görünüyor.


  • Bu ikiliyi izleyen WorkbookSurfSuccessful, ay boyu 22 milyon dolar, hafta boyu 4.9 milyon dolar kazanmış gözüküyor. Ama bugün %10,3’lük kayıpla 2.1 milyon dolar ekside.


  • TrafficTempleBehind adlı bir trader, hafta boyu 3.5 milyon dolar kazanıp listede dördüncü sırayı almayı başardı. Lakin aynı ismin portföyü, günlük bazda 4 milyon dolar; aylık bazda 15.9 milyon dolar açık vermiş vaziyette.


  • En dengeli portföylerden biri, son sıradaki ThisBetweenBecause’a ait. Bu isim günde 2.4 milyon dolar, haftada 3.2 milyon dolar artıda. Aylık bazdaysa 3.6 milyon dolar ekside.

Geçen haftanın lideri HabitCandleGiant, sadece bugün içinde 11 milyon dolar artıda gözükse de hafta boyu 26.6 milyon dolar kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!