Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Büyük Bir Açıklama Yapılacak Olan EOS’ta Fiyat, Son 10 Ayın En Yüksek Noktasında

Kripto para sektörünün başarılı projelerinden birisi olan EOS’ta, ciddi bir fiyat artışı dikkat çekiyor. Şirketin CEO’su olan Dan Larimer’ın daha önce yaptığı duyuru uyarınca, 1 Haziran tarihinde son derece büyük bir haber açıklanacağını ifade edilmişti. İşte o tarihe yaklaştığımız bugünlerde, EOS fiyatı çok ciddi bir artış yaşadı.

EOS, bugün itibariyle 8 doların üzerini görmeyi başarırken, ilk 10 kripto para arasında en fazla yükseliş yaşayan koin olmayı da başardı. Öyle ki, ilk 10 sırada an itibariyle Cardano ve XRP ile artış yaşayan tek koin olan EOS’ta fiyat şu an için ufak bir çekilme ile 7,83 dolar civarına gelse de, bu çıkılan 8 dolar seviyesi, son 10 aylık dönemde koinin çıktığı en yüksek nokta olarak dikkatleri çekti.

EOS’un arkasındaki şirket Block One’ın CEO’su olan Dan Larimer, bundan bir süre önce 1 Haziran’da ABD’de düzenlenecek bir etkinlikte çok büyük duyuru yapacaklarını açıklamıştı. Şu an, etkinliğe çok az bir süre kala EOS’ta yaşanan bu artış da o kritik duyuru ile ilişkilendiriliyor.

Şu anda kripto para sektöründe hemen hemen herkes bu duyurunun ne olacağına odaklanmış durumda. Her ne kadar bazı teoriler olsa da, bunlar şu anda basit birer dedikodudan öteye geçebilmiş değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment