Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS ICO’su Bittrex’e Geldi, Büyü Bozuldu!

Piyasanın yeni sevgilisi EOS, Bittrex kripto kara borsasına girişinin ardından milyonlarca Dolarlık ETH ile bozduruluyor

Henüz daha 2 hafta önce ortaya çıkan, sundukları ve ICO sürecindeki stratejisi ile bir çok yatırımcının ilgisini üzerine toplayan EOS, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bittrex‘e girişinin ardından yükseldiği hız ile tekrardan piyasa hacmi olarak erime sürecine girdi. Milyonlarca Dolarlık EOS, Bittrex üzerinden Ethereum’a ve ardından Dolar’a çevriliyor bu yüzden piyasada oluşan endişe, fiyatları aşağıya çekmeye devam ediyor.

EOS’a bağlı cüzdana baktığımızda ICO maratonunda yaklaşık 200 milyon $’a sahip olduğunu ve Bittrex’te ciddi bir para akışının başladığını görüyoruz.

Reddit’te jonesyjonesy isimli kullanıcı tarafından atılan bir gönderide;

“Uzun lafın kısası, bazı büyük ICO’lar nakit paraya dönüşüyor ve bu da ICO’ların değerlerini ciddi anlamda düşürüyor.”

sözlerine yer verdi.

ICO’ların Yükselişi

Henüz geçtiğimiz günlerde ICO’ların piyasa hacminin 1 milyar $’ı geçtiğine dair bir haber yapmıştık. İncelemek istiyorsanız: ICO Piyasa Hacmi 1 Milyar $’ı Aştı!

Bu yükseliş ve gösterilen aşırı ilgi ve ICO’lara olan ilgi dolayısıyla Ethereum’a bir çok eleştiri gelmekte. Bu hafta Ethereum’un 2 ay sonra 200 $’ın altına – multi milyon $’lık ICO yatırımları sebebiyle oluşan Ethereum satışlarından dolayı – düşmesinden ötürü olduğunu da gözlemlemek pek güç olmadı.

jonesyjonesy sözlerine

“Baylar, bayanlar! Kemerlerinizi bağlayın. ICO’lara gösterilen aşırı ilginin sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Tüm kripto para piyasası bir darbe alıyor olabilir.”

şeklinde devam etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment