Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS’un Blok Üreticileri Ağdan Ayrılıyor

Kripto para sektörünün değerine göre en değerli 7. para birimi olan EOS’ta, topluluğun korkulu rüyalarından birisi gerçek olma yoluna doğru gidiyor.

Yapının son derece merkezi olduğu iddiaları ile çalkalanan proje, bu yönde son dönemde çok fazla oranda eleştiri almıştı. Aynı zamanda ağın katılımcılarının büyük bir kısmının da Çin’de yer alıyor olması, devlet müdahalesine de ağı açık hale getirmiş ve bu durum da ciddi şekilde ilgi çekmişti.

Son dönemde merkezi olmayan uygulamalara bir hub olma konusunda da Ethereum’un ve hatta TRON’un da gerisinde kaldı ve bu alanda da büyük bir zorluk yaşama başladı.

İşte şimdi de, EOS ağının kurulum döneminden beri ağda yer alan EOS Tribe, Steemit üzerinden konuştu ve ağdan ayrılacağını açıkladı.

EOS Tribe’da yer alan Eugene Luzgin, yaptığı açıklamada artık ağdan ayrıldığı için gerçekleri daha rahat bir şekilde konuşacağını söyledi.

Şu anda kripto para sektöründe bu durum ciddi şekilde ilgi çekmiş durumda. Luzgin’in bu konu ile ilgili söyleyeceklerini de birçok kişi büyük bir merakla bekliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment