Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eric Larcheveque, Fransa’daki Kripto Para Adaptasyonu ile İlgili Konuştu

Donanım cüzdanı Ledger’ın CEO’su Eric Larcheveque, ülkesi Fransa’daki kripto para adaptasyon hızı ile ilgili olarak konuştu. Başarılı yönetici, daha önceki yaptığı açıklamalarda Fransa’nın bu noktada çok iyi bir gelişme kaydedemediğini ifade ederken şu anki süreçte de pek bir değişiklik olmadığını belirtti.

Fransa’daki meydana gelen gösteriler ve ‘Sarı Yelekliler’ süreçlerinin bu işleri pek de değiştirmediğini ifade eden Larcheveque, şunları söyledi:

”Açıkçası Fransa’da kripto para regülasyonları konusunda pek bir gelişme olduğunu söylemek mümkün değil. Sarı Yelekliler bir protesto yaptı. Bankaları terk edin dediler. Bitcoin satın alın simgesi ise, medyada bence olduğundan çok daha büyük bir şeymiş gibi lanse edildi. Sarı Yelekliler’in Bitcoin ile ilgili fazla bir şey bildiğini zannetmiyorum. Aynı zamanda bence kripto paraların onların sorunlarını çözebileceği konusunda da bilgi sahibi değiller.”

Larcheveque, sözlerine şöyle devam etti:

”Sarı Yelekliler’in esas sorunu kazandıkları para, işleri ve sosyal kondisyonları. Sorun gerçekten de çok büyük, karmaşık ve geniş. O yüzden bu protestoların, kripto paralar konusunda herhangi bir şeyi değiştireceğini düşünmüyorum. Fransa, halen regülasyonlar konusunda en iyi durumda değil. Ancak şu anda iyi giden esas şey, hükümetin bu konuyu güzel bir şekilde ele almasıdır. Fransa hükümeti, inovasyona son derece sıcak yaklaşıyor ve bu durum gerçekten de benim ve kripto para sektöründeki diğer kişilerin çok ilgisini çekiyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment