Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kripto Para Traderı, Bitcoin Ayı Piyasasının ”Sonsuza Kadar Sürmeyeceğinden” Emin

Bitcoin 2018 yılının başından beri düzenli olarak kademe kademe düşüş yaşadı ve en son 3.000 dolar hattına kadar geriledi. Yaşanan bu düşüş esnasında kripto para eleştirmeni olan birçok isim de Bitcoin’in ölüme doğru gittiğini belirtti ancak  2019 yılına girmemize rağmen Bitcoin hala fiyat açısından düşüş yaşasa da, alt yapı açısından gelişerek yoluna devam ediyor.

Andreas Antonopoulos gibi önde gelen Bitcoin geliştiricileri, kripto para eleştirmenleri tarafından yayılan haberlerin FUD (korku, belirsizlik ve şüphe yayma) olduğunu vurgulasa da, geçtiğimiz tarihlerde Davos kasabasında gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu içerisinde bile Jeff Schumacher gibi isimler tarafından kripto paraların ”hiçbir temele dayanmadığı” ve ”çökmek zorunda olduğu” yorumları yapıldı. Ancak yine de Twitter üzerinde tanınan bir trader, kripto paraların ölmediğinden ve ayı piyasasının sonsuza kadar süremeyeceğinden emin.

411 günlük ayı piyasasının Bitcoin’in doğumundan bu yana yaşanan en uzun ayı piyasası olduğunu belirten Galaxy, bunun tam olarak ne zaman biteceğinin kimse tarafından söylenemeyeceğini ancak uzun vadeye odaklı olmanın ve ayı piyasasının sonsuza kadar süremeyeceğini bilmenin önemli olduğunu aktardı. Galaxy bunun yanı sıra Ocak ayında yaptığı açıklamada Bitcoin’in hiçbir ETF olmadan 0.008 dolardan 20.000 dolara kadar çıktığını ve sektörün bunlara odaklı olmaması gerektiğini de ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment