Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ErisX, Kadrosuna Bir Ekleme Daha Yaptı

Kripto para piyasalarının gelişmesi ve tabana yayılması konusunda ciddi bir hamle yapması beklenen kurumladan birisi olan ve Aralık 2018’de aralarında Fidelity ve Nasdaq Ventures gibi dev yatırım şirketlerinin de bulunduğu ekiplerden 30 milyon dolara yakın bir yatırım alan ErisX borsası, hamleleri ile kadrosunu geniş tutmaya devam ediyor.

Bitcoin, Ethereum ve Litecoin ile ilgili olarak spot trading hizmeti sunmak isteyen ve aynı zamanda vadeli işlemleri de kullanıma açmak için regülasyon onayı bekleyen borsa; kadrosuna Wells Fargo eski yöneticisi Kyle Unterseher’i kattı.

ErisX’in CCO’su Kelly Brown’a direk olarak raporlarını sunacak olan Unterseher ile ilgili olarak bir açıklama yapan başarılı yönetici, Unterseher’in tecrübesine ve bilgisine güvendiklerini kaydederek şunları söyledi:

”Kyle’ın global piyasalardaki ve sektördeki tecrübesi bizi çok etkiledi. Biz de kritik alanlarda, alanında usta isimleri bünyemize katarak gelişmeye ve büyümeye devam etmek istiyoruz. Kyle da, bu alanda ekibimize çok kritik bir ekleme oldu.”

Regülasyonlar ve yasal sınırlara uygun hareket etme konusunda şu anda sektördeki en kurumsal firmalardan birisi olan ErisX, bu sayede kurumsal yatırımcılar için uğrak bir nokta olmayı da hedefliyor.

Son dönemde ekibe son derece tecrübeli isimleri katarak büyümeye devam eden Amerikan merkezli borsa, son olarak YouTube, Barclays ve Chicago Board Options Exchange gibi kilit kurumların eski yöneticilerini de bünyesine katarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment