Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski JPMorgan Analisti: Ayı Piyasası Bitmemiş Olabilir

Blockchain araştırmacılarından Tone Vays, kripto para piyasasındaki düşüş sürecinin ve genel olarak ayı piyasasının tamamen sona ermemiş olabileceğini düşünüyor.

ABD’nin finans devi JPMorgan‘ın eski analistlerinden olan ve günümüzde Blockchain ile ilgili araştırmalar yapan Tone Vays geçtiğimiz günlerde piyasa hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde epey sert bir ayı piyasası yaşamış ve piyasadaki pek çok koin değer kaybı yaşamıştı. Vays’e göre ayı piyasasının bu kadar uzun sürmesi gayet doğaldı çünkü piyasadaki pek çok kişi elindeki kripto para satmaktansa tutmayı tercih ediyordu.

Piyasa son birkaç ay içerisinde ağır bir düşüş yaşamış olsa da bu durumun son haftalarda değişmeye başladığını görüyoruz. Öyle ki Bitcoin bundan birkaç gün öncesine kadar 9 bin dolar seviyesini zorluyordu. Tone Vays ise durumun gelip geçici olmasından ve ayı piyasasının henüz tam anlamıyla sona ermemiş olmasından endişeleniyor.

Piyasanın günümüzdeki durumu hakkında konuşan Vays; ayı piyasasının aniden geri gelebileceğini düşünüyor. Vays’e göre bunun olması için gereken tek şey insanların çeşitli sebeplerle alım-satım yapmaktan korkmaya başlamaları. Vays ayrıca herkesin cüzdanında “biraz da olsa” Bitcoin bulunması gerektiğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment