Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Fon Yöneticisi Cramer: Kripto’nun Gerçek Bir Değeri Yok

CNBC’de Mad Money programının sunucusu ve eski fon yöneticisi Jim Cramer, Ethereum’e övgüler dizdikten aylar sonra kriptonun gerçek bir değeri olmadığını ifade etti.

Eski hedge fonu yöneticisi Jim Cramer Nisan 2022’de Ethereum’a inandığını ve yatırımcıların Ethereum’u tercih ederek %35 ila %40 civarında bir getiri elde edebileceğini söylemesinden aylar sonra 5 Temmuz Salı günü, CNBC Squawk Box’ta kriptoların bir değeri olmadığını ifade etti.

Çelişkili açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen sunucu, kriptonun toplam piyasa değerinin 3 trilyon dolardan 1 trilyon dolara düştüğüne işaret ederek: “Neden 1 trilyonda dursun? Ortada gerçek bir değer yok.” dedi.

Cramer tezini desteklemek adına, kriptoda yaşanan krizi kanıt gösterdi. Batan aracı kurumları, varlık yönetim şirketlerini ve borsaları işaret ederek Sam Bankman-Fried kaç şirket kurtarabilir? diye ekledi.

Twitter yorumcuları Cramer’ın bu açıklamalarını ciddiye almamakla beraber kimi kullanıcılar Cramer’ı piyasa manipülasyonuyla suçladı.

“En iyi indikatör, Cramer” diyerek sunucuyu bir FUD yaratmakla suçlayanların yanı sıra nisan ayında Ethereum’a inandığını söylediği programın video kaydını atarak hesap soranlar da vardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!