Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Goldman Sachs Yetkilisi: Bitcoin 2.000 Dolara Düşebilir, Ancak Sonra Güçlü Bir Sıçrama Yapacaktır

Goldman Sachs‘ın eski müdür yardımcılarından olan Michael Bucella, katıldığı CNBC Fast Money programında kripto para birimleri ve Bitcoin’in 4.300 dolara olan rallisi hakkında konuştu. Bitcoin’in ayı döngüsünün bitmesi için son bir düşüşün daha olması gerektiğini ifade eden Bucella, bu düşüşün çok yakın olduğunu vurguladı.

Lider kripto para birimini etkisi altına alan ayı piyasasının aslında ”uzun ve endişe uyandıran bir döngü” olduğuna değinen yönetici, Bitcoin’in ”spekülatörlerden ve küçük çaplı yatırımcılardan, küçük piyasa hareketlerine rağmen pozisyonunu bırakmayan güçlü yatırımcılara” kaydığını ifade etti.

”Güçlü yatırımcılar aslında oldukça sabırlı ve ben bu yüzden piyasada şu an gördüğümüz fazla volatilite ile riskin, hala burada olan katılımcıların bir fonksiyonu olduğunu düşünüyorum. Ve ben kripto sektöründe uzun ve endişe uyandıran bir döngüde olduğumuzu, bunun son ayağının ise en volatil ama en kısa vadelisi olduğunu düşünmekteyim.”

Eski Goldman Sachs yöneticisi Bitcoin için son dip seviyenin hala gelmediğini ve çok daha kısa vadeli son bir düşüş daha olacağını vurguladı. Bunun aslında insanlar ve kurumlar için çok iyi bir piyasaya giriş noktası olduğuna değinen Bucella, kripto para biriktirmekte olan kurumsal firmaların düşüşün son ayağını beklediğini de aktardı.

”En akıllı para piyasaya giriyor… MIT, Harvard, Stanford, Yale, bunların hepsi özel yatırım veya girişim piyasası ile bu sektöre giriyor.”

Bitcoin’in fiyatı buradan daha aşağıya, ”2.000 dolara kadar gidebilir” diyen Bucella, bunun son dip seviye olacağını ve yükselişin çok sert geleceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment