Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Goldman Sachs Yöneticisi Altcoinler’de Müjdeyi Verdi: Yakında Başlıyor!

ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs’ın eski yöneticilerinden Raoul Pal, “kripto yazı geliyor” mesajı verdi.

Raoul Pal kısa süre önce yaptığı açıklamasında, kripto para piyasasının kripto baharından kripto yazına geçiş yaptığını söyledi.

Kripto para baharı olarak adlandırılan dönemde Bitcoin’in bayrağı elinde taşıdığını ve kripto yazı kısmında ise Ethereum başta olmak üzere altcoinlerin ciddi yükselişler sergileyeceğini vurguladı.

Bu altcoin boğasının yakında başlayabileceğine işaret eden Pal, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin’in kripto baharında daha iyi performans göstermesi çok normal ve şimdi geçiş yaptığımız kripto yazına geldiğimizde Ethereum, Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye başlıyor. Ama aslında yaz, piyasa değerinde bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdığınızda ve işlerin tamamen çığırından çıktığı zaman gelecek.

Yükselişlerin ardından tıpkı 2013 ve 2017′de görüldüğü gibi ciddi düşüşler geleceğini de hatırlatan Pal, bu sürecin “zorlu” olabileceğini dile getirdi:

Kripto yazı hakkında çok basit terimlerle konuşalım. İşte mevsimlerin tablosu. Yani bahar yeşildir. Bu yıl harika bir bahar geçirdik. Yaz, pek çok kazanımın gerçekleşmeye başladığı zamandır. Geçen sefer sonbahar zorluydu. Bodur bir döngümüz var. Eğer bu tür çift tepeli tarzı şeyleri hatırlarsan.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!