Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski IBM Yöneticisi, Blockchain Firması Credits’e Geçiş Yaptı

Bir dönem IBM’de çalışan Jennifer Trelewicz, yaptığı açıklama ile Blockchain firması Credits’te görev almaya başladığını duyurdu.

Yapılan resmi açıklamada, Trelewicz’in tecrübesi ve dinamizmi ile Credits firmasına büyük katkılar sunacağı ifade edildi.

IBM’de görevinin yanı sıra, kariyerinde aynı zamanda Google Russia’da da görev yapan Trelewicz, son dönemde Rusya merkezli S7 Tech Lab firmasında da CEO olarak görev yapmıştı.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, bundan sonra Credits’in başarısı için ter dökeceğini ifade eden başarılı isim, ana amaçlarının IBM gibi dev firmalar ile iş birlikleri kurmak olacağını da sözlerine ekledi.

Trelewicz, şöyle konuştu:

”Benim buradaki esas görevim müşteri ağımızı genişletmek, yatırımcılar ile görüşmek ve daha ileriye gidebilmek için neler yapabiliriz sorusunun yanıtını aramak. Karmaşık çözümler noktasında IBM’in bizim için harika bir ortak olacağını düşünüyorum.”

Bilindiği gibi daha önce Credits firması, bir açıklama yaparak Lenovo’nun Yeni Teknoloji Vizyonu grubuna katıldığını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment