Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Visa Başkan Yardımcısı, Kripto Para Sektörüne Katıldı!

Kripto para birimleri ve piyasası ilk yıllarından bu yana ciddi bir ilerleme kaydetti ve geleneksel finans sektöründe çalışan üst düzey isimlerin birçoğu, yavaş yavaş kripto para ve blockchain alanına giriş yapmaya başladı.

Daha önce Goldman Sachs yöneticilerinden Mike Novogratz gibi isimlerin kripto para sektörüne girişine tanıklık etmiştik ve bu seferki isim de JPMorgan, American Express ve son olarak da Visa da önemli yöneticilik görevlerini yerine getirmiş birisi.

Eski Visa Başkan Yardımcısı Julie Landrum, OpenNode ekibine katıldı.

OpenNode aslında Bitcoin yatırımcılarının adını duyduğu bir girişim. Bitcoin milyonerlerinden Tim Draper, zamanında OpenNode’a ciddi bir yatırım yapmıştı. OpenNode temel olarak Lightning Network ve Bitcoin geliştiricileri tarafından kurulup, Bitcoin kullanımı ile ödeme yapma yöntemlerini kolaylaştırmayı hedefleyen bir start-up firması.

Şu ana kadar ciddi başarılar elde eden firma, geçtiğimiz Ocak ayında Bitcoin Cash’in önde gelen ismi Roger Ver’den kendisi ile çalışmaları için milyon dolarlık teklif almış ancak bunu BTC için reddetmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment