Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ETC Cooperative’den Kritik Bir Geliştirici Transferi

Ethereum’un en eski geliştiricilerinden birisi olan Bob Summerwill, Ethereum Classic Cooperative ekibie katıldı.

2017 yılında kurulan ve kar amacı gütmeyen bir kurum olan ETC Cooperative, Ethereum Classic protokolünün desteklenmesi ve geliştirilmesi için çaba sarf eden bir kurum statüsünde yer alıyor.

Ethereum geliştirici ekibinin dışında, Ethereum ağının önemli duraklarından birisi olan ConsenSys’te de hizmet veren Summerwill, bu son hamle ile birlikte artık Ethereum Classic ekosistemi içerisinde yer alacak ve hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan başarılı isim, Blockchain teknolojisinin, hali hazırdaki teknolojik gelişmişliğe bakıldığında halen çok ufak bir alanı kapsadığını ifade ederken yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”2018 yılı boyunca aklıma gelen tek şey, bu Blockchain kabileciliğine bir son vermek oldu. Bu teknoloji elbette ki çok güzel ve gelecekte hayatımızı ciddi oranda etkileme şansına sahip. Ancak şu anki yapıya bakıldığında, henüz pek bir şey başardığını söylemek güç. Bunun ifade edildiği ya da pazarlandığı kadar efektif olmasını sağlamak istiyorsak, çok daha fazla çalışmak zorundayız.”

Summerwill, Ethereum Classic’te alacağı yeni rol ile ilgili olarak da çok heyecanlı olduğunu ifade ederken, ekosistemdeki ana rolünü ise, şu kelimeler ile niteledi:

”Bundan böyle Ethereum Classic ekibinin belirlenen yol haritalarını tutturması ve platformun efektifliğinin arttırılması için çalışmalar yapacağım. Ekip ve topluluk arasında bağlantı kurarak, topluluğun istediklerini hayata geçirmek için çaba sarf edeceğim.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment