Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Uyardı: Bittorrent Satışı Yaptığını İddia Eden Dolandırıcı Sitelerden Uzak Durun

Dün itibariyle Binance Launchpad üzerinden satışa çıkan ve satışı dakikalar içerisinde biten Bittorrent token (BTT) ile ilgili TRON kurucusu Justin Sun’dan çok kritik bir uyarı geldi.

Özellikle satış esnasında yaşanan yüklenmeye bağlı olarak meydana gelen teknik aksaklıklar, birçok yatırımcıyı zor durumda bırakırken, bu durumu fırsat bilen oluşan hype’ı haksız şekilde kazanca çevirmek isteyen birçok dolandırıcı isim de ortaya çıktı.

Bu yönde ortaya çıkan mağduriyetleri önlemek ve bu sürece dikkat çekmek için resmi kanallar aracılığı ile açıklama yapan Justin Sun ve Bittorrent ekibi, yatırımcılara dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulundu. Yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Ekip olarak bu tarz dolandırıcı vaatler ile insanlara belirli bir şey karşılığında BTT vereceğini iddia eden siteleri mercek altına aldık ve onların kapanması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tarz aktivitelere katılmanın ciddi zararlar doğurabileceğini ve maalesef bizim bu konuda yapacak bir şeyimizin olmadığını belirtmek isteriz. Sizden, belirli bir şey karşılığında BTT alacağınız yönde mesaj atan kişilere itibar etmemenizi istiyoruz.”

Bu resmi açıklamanın hemen ardından TRON kurucusu Justin Sun da, resmi Twitter hesabından şunları söyledi:

”Şu anda Twitter ve diğer platformlardaki fake hesapları kapattırmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu resmi açıklamayı bir kez daha büyük bir özenle okuyun ve bu konu hakkında çok dikkatli olun.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment