Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Fiyatı 300 Doları Yeniden Zorlayacak mı?

Ethereum fiyatı geçtiğimiz günlerde iyi bir ivme yakalayamadı ancak mevcut pozisyonunu koruyarak ağır bir darbe almaktan kaçındı. NewsBTC tarafından yapılan analize göre Ethereum önümüzdeki günlerde sağlam bir performans gösterebilir.

Ethereum’un Performansı

Ethereum geçtiğimiz hafta boyunca 270-275 dolar aralığındaki destek bölgesinin üstünde kalmayı başardı. Ethereum önce 280 ve 290 dolar seviyelerindeki direnişleri kırdı daha sonr ise 300 doların üstüne çıkmayı başardı.

Ethereum 300 doların üstünde kalmayı ise başaramadı. Ethereum fiyatı, karşılaştığı direniş yüzünden düşüş yaşamaya başladı ve 295 dolara çekildi.

Ethereum’dan Çıkış Gelebilir

Coinmarketcap verilerine göre Ethereum son yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.46 oranında değer kaybetti ve 288.50 dolar seviyesine geriledi.

Durum böyle olsa dahi Ethereum’un hala 275 doların üstünde kalması iyi bir gelişme. NewsBTC analizlerine göre Ethereum’un şu an için önündeki en büyük engel 295 dolar seviyesi. Ethereum bu barajı aşmayı başarırsa sırasıyla 300, 305 ve 320 dolar seviyelerindeki direnişlerle karşılaşabilir.

Tam Tersi de Mümkün

Ethereum eğer rüzgarı arkasına alamaz ve düşüş yaşamaya başlarsa fiyatın öncelikle 285 dolardaki destek noktasının altına düştüğünü görebiliriz. Eğer sert bir düşüş yaşanırsa fiyat sırasıyla 280 ve 275 dolara gerileyebilir.

Şu anki tabloya göre fiyatın 270 dolara kadar gerilemesi dahi mümkün olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment