Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CME Group’a Ether Vadeli İşlemleri mi Geliyor?

CME Group yeni bir duyuru yayınlayarak Ethereum (Ether) için kullandığı referans oranını değiştireceğini açıkladı. Sektördeki bazı isimlere göre bu değişiklik aslında Ether vadeli işlemlerini müjdeliyor.

Dünyanın en büyük ticaret platformlarından biri olan CME Group geçtiğimiz yıl Bitcoin vadeli işlemlerini desteklemeye başlamıştı. CME Group tarafından atılan bu adım kripto para sektöründen genel olarak olumlu tepki almıştı. Sektördeki isimler, CME Group’un şimdi de Ether vadeli işlemlerini desteklemeye hazırlandığını düşünüyorlar.

CME Group yayınladığı duyuruyla birlikte Ether için kullandığı dolar referans oranını değiştireceğini açıkladı. CME Group bu değişiklikle birlikte Bitstamp, Kraken ve itBit gibi borsalardan da veri toplamaya başlayacak.

Vadeli İşlemler Geliyor mu?

CME Group tarafından yayınlanan bu açıklama aslında tek başına pek bir şey ifade etmiyor. Ancak bu açıklamadan hemen sonra The Block’ta paylaşılan bir haber kripto para topluluğunda büyük ilgi uyandırdı.

The Block tarafından yapılan habere göre CME Group’un özellikle itBit’ten veri almaya başlaması, vadeli işlem sözleşmelerinin hazırlandığına dair bir gösterge olabilir. The Block’a konuşan anonim bir kaynak şu açıklamayı yapıyor:

“Bunun Ether vadeli işlemleri için bir hazırlık olduğunu düşünüyorum. Kullandıkları endeksi vadeli işlemler için hazır hale getirmeye çalışıyorlar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment