Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Web Tarayıcılarında Blockchain Devri

Kripto para sektörü ve Blockchain teknolojisinin hayatımıza girmesi ile birlikte artık internet tarayıcılarında da yeni bir dönem başladı. Birçok internet tarayıcısı, Blockchain odaklı sistemler ile hayatına başlarken, gizlilik ve şeffaflık konusunda sektörün önde gelen kurumlarından daha iyi bir performans gösterme amacını taşıdı.

Şu bir gerçek ki, kişisel veriler ve bunların korunması konusunda kullanıcılar artık hiç olmadığı kadar hassas ve hemen her alandaki dev kurumların buna azami özeni gösterdiğini söylemek mümkün değil. İşte bu durum, butik olarak adlandırabileceğimiz Blockchain odaklı web tarayıcılarına olan ilgiyi arttırken, bu alanda başını Brave Browser’ın çektiği birçok firma kuruldu.

Bu firmalar, içerik üreticilerini de unutmazken onlara da merkezi sistemlere kıyasla daha efektif gelir imkanları sunmaya başladı. Aynı zamanda Opera gibi dev bir tarayıcı şirketinin de yeni dönemde bir Blockchain odaklı internet tarayıcısı hizmeti sunmaya başlaması, işin başka bir boyutu olarak dikkatleri çekti.

Aynı zamanda kripto para depolanmasına ve kullanımına da izin veren bu tarayıcılar, aslında kripto para sektörü yatırımcıları için biçilmiş birer kaftan. Teknik ve dizayn anlamında daha da gelişerek, bu ürünlerini diğer müşterilere sunma konusunda da firmalar titiz bir çalışma yürütüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment