Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Geliştiricisi Sert Konuştu: Altcoinler Fiyasko, Bitcoin Bile Başaramadı!

Ethereum’un çekirdek geliştiricilerinden biri olan Péter Szilágyi, kripto para sektörüne karşı sert konuştu.

Péter Szilágyi 6 Ağustos günü yaptığı X paylaşımında, kripto para sektörünü eleştirdi. Bu sektörün artık kimseye gerçek bir fayda sağlamadığını ve sadece aptalların kumarhanesi olduğunu dile getiren Péter Szilágyi, SpaceX kıyası yaptı.

İnsanların kripto paralar ile yaptıkları işlemlerde çok fazla risk aldıklarını dile getiren geliştirici, fiyatlar yükselirken herkesin mutlu olduğu fakat ilk düşüşte tüm hayatların mahvolduğunu söyledi:

Yanlış sektörde olup olmadığımı sık sık merak ediyorum. Örneğin SpaceX’i ele alalım. Mars’a roket mi gönderiyorlar? İnsanlık ilerlemiş olur. Bir tane gönderip havaya uçurmayı başaramadılar mı? İnsanlık ders alır ve yine ilerler. Tüm sonuçlar ilerlemeye çıkıyor.

Bunun tersine, kripto aptallar için lanet bir kumarhanedir (seçilmiş birkaç kişiden özür dilerim). Fiyat artıyor mu? Yaşasın, Lamba ne zaman? Fiyat düşüyor mu? Hayatlar mahvoluyor. İnsanlığa katkısı nerede?

Bitcoin dışında hiçbiri denemiyor, o da zaten başarısız oluyor

Kripto paraların değer aktarma aracı olarak şimdiye kadar bir şeyler başarabildiğini fakat değer yaratma açısından fiyaskoya uğradığını söyledi. Analist, Bitcoin’in bir enflasyona karşı güvenli liman olarak bile henüz başarılı olamadığını söyledi:

Bu endüstrinin insanların kullanmak isteyeceği veya dükkanı kapatması gereken gerçekten yararlı bir şey yaratmasının zamanı geldi. Bitcoin en azından güvenli bir liman varlığı olmaya çalışıyor (ve başarısız oluyor). Ama geri kalanların hepsi, görünürde altına hücum yokken kürek satıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!