Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum 1,230 $ Seviyesini Geçti, Yeni Rekora 100 $ Uzaklıkta

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca pek çok kişinin odak noktası Ethereum oldu. Ethereum 1,000 $ sınırını geçtiğinden beri beklentiler de artmaya başladı. Şu anda ise Ethereum 1,300 $’ı zorlayan fiyatıyla bir önceki rekoruna adım adım ilerliyor. Bu yıl yepyeni bir Ethereum rekoru görmek için yalnızca 100 $ gibi bir artış yaşanması gerekiyor.

Ethereum İçin Sırada Ne Var?

Kripto para piyasasında bazen devasa düşüşler yaşanabiliyor ve bu gibi düşüşlerle baş edebilecek büyüklükte çok az koin var. Bitcoin bile bazen çok ciddi düşüşler yaşayabiliyor ki bunu 20 bin $ sınırından yaklaşık 10 $ dolar sınırına yalnızca birkaç gün içinde gerilediğinde gördük. Ethereum ise kendi çapında gayet dayanıklı sayılabilir çünkü yakın zamanda yaşanan düşüşü bile oldukça pürüzsüz şekilde atlattı denilebilir.

Ethereum fiyatının yakın zamanda 1,325 $ olduğunu görmüştük ancak 2018 yılına girdiğimizden beri tüm piyasa düşüş halinde. Bunun sonucunda da Ethereum fiyatı 900 $ seviyesine düşmüştü ve pek çok kişi de buna şaşırmıştı. Ancak Ethereum’un yaşadığı bu düşüş, Ethereum’a uzun vadede güvenen kişiler için gayet ideal bir satın alım fırsatı oluşturdu.

Ethereum’a güvenen kişiler de şu an haklı sayılabilirler. Son 24 saatte Dolar bazında %11.31, BTC bazında %10,01 artış yaşayan Ethereum şu anda 1,230 $ civarlarında dolanıyor. Ethereum’un yeni bir rekor kırması şu anda çok zor değil ancak kripto para piyasasında olduğumuzu da hatırlatmak lazım.

24 saatlik ticaret hacminde 5.18 milyar $’a ulaşan Ethereum, talep konusunda gerçekten bambaşka bir boyuta ulaştı. Çok az altkoin 1 milyar $ bariyerini kırmayı başarıyor ki Ethereum bu bariyeri kırmanın ötesinde, bariyerin 5 kat fazlasını da kırdı. Piyasanın şu anki haline baktığımızda Ethereum alanların satanlardan çok daha fazla olduğu apaçık ortada. Bu da önümüzdeki günlerde Ethereum fiyatını tekrar 1,300 $ seviyelerine yükseltebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment