Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum 2.0 Ne Zaman Çıkacak? Bekleyiş Ne Zaman Bitecek?

Kripto para piyasalarının en büyük altkoini olan Ethereum yatırımcıları arasındaki bekleyiş sürüyor. DeFi ve diğer uygulamaların kullandığı ana platform olan Ethereum’da bu durumlar ETH fiyatına ciddi bir etki yapmadı. Fiyatta ciddi etkiyi yaptırması beklenen Ethereum 2.0 için de geri sayım sürüyor. Ancak belirsizlik, yatırımcılar arasında huzursuzluğa yol açıyor.

Ethereum 2.0’da Son Durum

Ethereum ağında iyileştirmeler ve gizlilik özelliği gibi yeniliklikleri getirecek olan Ethereum 2.0 büyük bir merakla bekleniyor. Daha önceleri net tarihler verilirken, şu anda bu konu ile ilgili bir bilinmezlik var. Bu sebepten dolayı da Ethereum 2.0 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını öğrenmek güç.

Ethereum ağındaki anahtar verilerde rekor kırılırken, yatırımcılar ETH fiyatına etkinin esas Ethereum 2.0 ile olacağını düşünüyor. Ethereum ağındaki aktif adres sayısı ve aktif arzın rekor kırdığı bir ortamda, henüz fiyatta bir etki yok ve bu etkinin Ethereum 2.0 ile yaşanması umut ediliyor.

Fakat ne ekipten ne de şirketin kurucu ortağı Vitalik Buterin’den Ethereum 2.0 ile ilgili olarak net bir tarih duymak mümkün değil. Yapılan bazı yorumlara göre Ethereum 2.0’ın ilk fazının bu yıl sonunda çıkması bekleniyor. Ancak tüm bu sürecin, beklenenden ve tahmin edilenden daha karmaşık olduğu, bu sebeple uzun sürebileceği de sektörde konuşulan dedikodular arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment