Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Başka Kara Liste Haberi de Tether’den: Stabil Kripto Para Korkusu Yaşanıyor

Stabil kripto paralar, piyasalarda sunduğu bazı avantajlar sebebiyle çok sık tercih ediliyor. Özellikle birçok yatırımcı sektörün dalgalı olduğu durumlarda işlem yapmadığı zamanlarda stabil kripto paralara geçiş yapıyor ve bu, büyük bir kolaylık sağlıyor.

Stabil kripto para piyasasının en büyük şirketiyse Tether. Ciddi sıkıntılar ve dedikodular ile gündeme gelen Tether’e alternatif olarak da birçok farklı stabil kripto para var. Onlardan bir tanesi olan CENTRE şirketi, dün itibariyle kendi stabil kripto parası olan USDC’ye sahip bir hesabın fonlarını dondurmuştu. Bundan kısa bir süre sonra ise yeni bir haber, Tether’den geldi.

46 Milyon Dolarlık Fona El Konuldu

Çıkan haberlere göre Tether’in toplamda 46 milyon dolarlık USDT içeren 39 farklı Ethereum adresindeki fonlara el koyduğu ve dondurduğu belirtiliyor. Bu el konma ve dondurma işlemleri sonucunda ilgili hesaplar fonlarını çekemiyor ya da herhangi bir şekilde işlem yapamıyor.

Tether’in bu işlemleri, regülasyon kuralları çerçevesinde yaptığı belirtiliyor. Ancak bu durum kripto para sektöründe yer alan yatırımcılar için hiç de iyi bir gelişme değil. Çünkü, bu tarz hamlelerin yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte, kripto para sektörünün temel özelliklerinden birisine ket vurulacağı düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment