Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Ağının En Popüler Merkezi Olmayan Uygulamasına Erişim Yasağı!

Kripto para cüzdanı ve Ethereum’un merkezi olmayan uygulama uzantısı olan Meta Mask, Ethereum ağının üzerinde yerleşmiş olan en popüler merkezi olmayan uygulama 333ETH için bloklama kararı aldı.

333 ETH, Ethereum yatırımcılarına yaşam boyu gelir vaad eden bir platform ve bunu da akıllı kontrat aracılığı ile yaptığını belirtiyor. Meta Mask’ın Twitter’dan yaptığı açıklamada da enteresan ifadeler kullanıldı. Meta Mask, 333ETH’nin hiçbir zaman en popüler uygulama olmadığını belirtirken, şirketin resmi Twitter hesabından şu ifadeler kullanıldı:

”Uygulama, zaten hiçbir zaman en fazla popüler olan uygulama olmadı. Bunun yerine, gerçekten insanları sürekli olarak kandırmaya çalıştılar. Biz de bu noktada üzerimize düşeni yapıyoruz.”

Ethereum ağının gelişmesi gereken en önemli özellikleri arasında merkezi olmayan uygulamalar bulunuyor. Şu aşamada birçok otorite, Ethereum başta olmak üzere birçok kripto para Blockchain’inde yeterli kaliteye sahip merkezi olmayan uygulama geliştirilemediğinden dert yanıyor.

Meta Mask’ın 333 ETH ile yaptığı son hamle de bunu doğrular nitelikte. Ethereum ağının en popüler merkezi olmayan uygulamaları arasında yer alan diğer uygulamalar PoWH 3D ve Fomo 3D de sıklıkla eleştri alırken, zaten bu iki şirketin kendisi de daha önce yaptıkları açıklamalarda pek de akılcı bir yatırım programı olmadıklarını açıkça deklare etmişti.

DApp Radar isimli sitenin verilerine göre, 333 ETH’de şu anda 7 binden fazla ETH bulunuyor. Bu ETH’lerin nakit değeri ise an itibariyle tam 1.6 milyon dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment