Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Balinası 2,5 Yıl Sonra Uyandı: Binance’den Milyonluk Çekim!

Yaklaşık iki buçuk yıldır hareketsiz bekleyen Ethereum (ETH) balinası, ABD’li düzenleyici kurumların Binance’e dava açmasının ardından milyon dolarlık bir işlem ile harekete geçti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sunulan veriler, uzun süredir hareketsiz bekleyen bir Ethereum balinasının dikkat çeken faaliyetini gözler önüne serdi. Kripto para piyasası son günlerde ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC) Binance’e karşı açtığı dava ile sarsılırken geçtiğimiz 2,5 yıldır hiçbir işlem yapmayan Ethereum balinası durgunluğunu bozarak Binance‘den 3,45 milyon dolar değerinde 2.000 ETH çekti.

Verilere göre söz konusu adres son olarak 2 Eylül 2020‘de yine Binance üzerinden 1 milyon USD Coin (USDC) çekerek bireysel hesabına aktarım yapmıştı.

Yaşanan bu ve benzeri hareketler hakkında görüşlerini paylaşan birçok analist, benzer güvensizlik ortamlarının özellikle sektörde büyük yatırımlara sahip oyuncuları farklı alternatiflere yönlendirdiğini öne sürdü. Birçok kripto para analisti son günlerde yaşananların piyasa için bir dönüm noktası olabileceği konusunda endişelenirken diğerleri bu gibi balina hareketlerinin sadece bireysel bir karar olabileceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!