Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Balinası 8 Sene Sonra Harekete Geçti: Bu Borsaya Büyük Transfer!

Yaklaşık 8 yıldır hareketsiz halde bulunan 16,5 milyon dolarlık ETH balinası, Shapella yükseltmesinden kısa bir süre sonra harekete geçti.

Whale Alert 14 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, yaklaşık 8 yıldır hareketsiz halde bulunan ve toplamda 16,5 milyon dolar değerinde 7.900 ETH’e sahip olan bir kripto para cüzdanının harekete geçtiğini aktardı. Transferin, Shapella güncellemesinden kısa bir süre sonra gerçekleştiği kaydedildi.

Verilere göre balina, 10,5 milyon dolar değerindeki 5.000 ETH’i popüler kripto para borsası Kraken’e transfer etti. Balinanın cüzdanında 4,2 milyon dolar değerinde yaklaşık 2.900 ETH kaldı.

Ethereum resmi lansmanı öncesinde oluşturulduğu belirtilen cüzdanın, kripto para ekosistemi içerisinde pre-mine olarak adlandırılan proje ekibine ait cüzdanlardan biri olduğu tespit edildi. İlgili cüzdanların, genellikle ekip tarafından çalışmaları finanse etmek için kullanıldığına dikkat çekildi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %27 değer kazanan ETH, son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 2.105 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!