Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) İçin Bullish 2021 Yorumları

Ethereum (ETH) hafta sonu yatırımcılarını sevindirecek şekilde bir performans göstererek, bu günde fiyatını 730 dolar bandının üzerine çıkarmayı başardı. Bu yükseliş ile birlikte kripto para piyasasındaki uzmanlardan ve analistlerden Ethereum yorumları gecikmedi. Bu isimlere göre ETH, 2021 yılında yeni bir rekora imza atabilir.

Ethereum (ETH) fiyatı hafta sonu yükseliş göstererek, uzun süredir görmediği seviyeleri ziyaret etti. ETH fiyatı 24 saatte %10’un; son 7 günde ise %14’ün üzerinde artış gösterdi. 28 Aralık itibarıyla 730 dolara kadar yükselen Ethereum için piyasa değeri ise 80 milyar doları aştı. Böylece Ether uzun süredir aşamadığı 700 dolarlık barajı kırarak yatırımcısını sevindirdi.

ethereum-yorumlari
Ethereum (ETH) için son 7 gündeki fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

Ethereum (ETH) fiyatı 2021 yılında rekor kırabilir mi? 

ETH rallisi sürerken Ethereum geliştiricilerinden Ryan Sean Adams Twtitter üzerinden görüşlerini paylaştı. Adams, Ethereum’un bu yıl Bitcoin performansını gölgede bırakabileceğini dile getirdi. Ether geliştiricisi Adams, Ethereum’un 80 milyar doları geçen piyasa değerine de değinerek “Dünya ETH’yi anlamamışken değeri 80 milyar dolar değerinde; anladıklarında değeri ne kadar olacak?” yorumunda bulundu.

“Bunu duymak bazılarınız için zor olabilir, ancak ETH 2021’de yine BTC’Den daha iyi performans gösterecek”

Twitter’da 22 binden fazla takipçisi bulunan ve Cactus ismiyle bilinen analist bir tablo paylaşarak Ethereum 2021 performansı için yorum yaptı. Ethereum’un 2021’e girerken bullish bir performans gösterdiğini söyleyen Cactus, önümüzdeki yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini görebileceğini söyledi.

CoinGecko verilerine göre, ETH için rekor fiyat 2018 yılında kaydedilen bin 448 dolarda konumlanıyor. Analist, mevcut makro eğilimlere bakıldığında düşüş için bir sebep olmadığını dile getirdi.

ethereum-yorumlari
Analist Cactus tarafından paylaşılan grafik. Kaynak

Bu sefer 2017’dekinden farklı mı?

Kripto para içerik yöneticisi Coopahtroopa attığı tweet ile Ether performansı karşısında sesiz kalmadı. Coopahtroopa, ETH fiyatı en son 700 dolarken insanların spekülasyon ile satın alığını söylerken; bu kez DeFi ve NFT sektörü ile gelişen ekosistem sayesinde ağ kullanımın hızla arttığını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!