Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Gerçek Değerini Yansıtmıyor: Kurumsal Hamle Gelirse İşler Değişebilir!

Kripto varlık yönetimi ve kurumsal staking hizmetleri sunan Attestant, Ethereum (ETH) hakkında konuştu.

Attestant yöneticileri, Ethereum’un büyük yatırımcılar tarafından cazip hale gelebilmesi için daha iyi bir pazarlama stratejisine ve gelişim sürecine ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Attestant’ın stratejik danışmanı Tim Lowe, Ethereum’un gerçek değerinin geniş piyasa tarafından yeterince yansıtılmadığını vurguladı ve Wall Street yatırımcılarını spot Ethereum exchange-traded fund (ETF) alımları konusunda çekmek için iletişim stratejisinin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Attestant’ın baş işletme sorumlusu Steve Berryman ve stratejik danışman Tim Lowe, ABD’deki ETF’lerin düşük talep gördüğü ve ETH’nin fiyat hareketlerindeki “performans eksiklikleri”ne rağmen Ethereum için iyimser olduklarını aktardı.

Ancak, daha iyi bir pazarlama, çeşitlendirme ve tokenomics gibi kritik gelişmelere odaklanarak bu varlık için yeniden ilgi uyandırabileceklerini belirtti.

Lowe, Bitcoin’in dijital varlıklar arasında kurumsal yatırımcılar arasında geniş bir “zihin payına” sahip olduğunu ifade ederek, Ethereum’un bu zihinsel alanı ele geçirebileceğini ve zamanla kurumsal yatırımcılardan değer kazanabileceğini söyledi:

Ethereum için en basit teşvik çeşitlendirmedir. Geleneksel finans dünyasında neredeyse herkes daha çeşitli bir portföy ister. Şu anda Ethereum sadece ilgili kişilerin ilgisini çekiyor, çünkü birçok kişi Bitcoin ETF’lerini sadece yüksek performanslı bir dijital varlık olarak görüyor.

Lowe, “Gelecekte daha rafine bir iletişimle ETH’nin daha geniş bir bilinç seviyesine ulaşacağını düşünüyorum,” dedi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.234 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!