Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Grafiğinde Boğa İzleri Görüldü: Ralli Yakın Mı?

Ethereum oldukça hızlı bir hafta yaşadıktan sonra şimdilerde durulmaya başladığını ve 250 dolar ile 240 dolar arasında bir süre daha gidip geleceğini göstermekte. Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para biriminin iki ay gibi bir sürede %170 artış elde etmesi ise yatırımcıları tam anlamıyla tatmin etmiş sayılmaz gibi gözüküyor.

Tanınan bir kripto para analisti ise yatırımcıları tatmin edecek fiyat hareketinin şimdiden oluşmaya başladığını düşünüyor.

Ethereum’da Yükseliş Ne Derece Mümkün?

Ethereum’da düşük fiyattan toplama başladığını ifade eden analist, bunun aslında oldukça bariz olduğunu ima etti. Bunun yanı sıra ETH grafiğinin 2017 yılının boğa dönemi öncesindeki Bitcoin grafiğine birebir benzediğini yayınladığı grafiklerle de açıklayan Wolf, yakında çılgın bir yükselişin gelebileceğini vurgulamakta.

Peki Ethereum’un böyle bir yükseliş elde etmesi ne kadar mümkün? Aslında grafiğe bakıldığında teknik analiz bakış açısından bunun aynı Bitcoin’in boğa dönemi gibi mümkün olabileceği görülüyor.

Temel analiz kısmına bakıldığında da ETH 2.0’nin gereken yükseliş için ivme kazandırabileceği açık. Ethereum ağının PoS tabanlı algoritmaya geçiş yapması yıllardır bekleniyor ve tasarlanıyor. Eğer ETH 2.0 versiyonuna geçişte herhangi bir sorun olmaz ve her şey planlandığı gibi giderse, fiyat analistin de dediği gibi parabolik bir yükseliş elde edebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment