Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Bu Yıl Yeni ODL Koridorları Açacağını Açıkladı

En büyük blockchain şirketlerinden birisi olan Ripple, resmi internet sitesinde ve Twitter adresinde paylaştığı gönderi ile bu yıl içerisinde yeni On-Demand-Liquidity koridorları açacağını belirtti. Ürün geliştirmeden ve kurumsal ilişkilerden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla tarafından hazırlanan yazıda, ODL’nin özellikle böyle bir kriz ortamında birçok finansal kuruma yardımcı olabileceği belirtiliyor.

Blockchain devi Ripple’ın bu yıl birden fazla yeni ODL ödeme koridoru açacağını da belirten Birla, Ripple’ın büyümeye devam edeceğini ifade etti.

ODL aslında daha önce xRapid olarak biliniyordu ve yaşanan isim değişikliğinin yanı sıra ciddi bir altyapı değişikliği de geçirdi. Şu an için Avusturya, Filipinler ve Meksika’da önemli üç ödeme koridoruna sahip olan Ripple, bu yıl yeni koridorlar açarak XRP’nin ticari hacmini arttırabilir.

Sunduğu hızlı ancak oldukça düşük işlem ücretine sahip ODL ürünü ile birçok finans kurumu ile anlaşan Ripple’ın bu yıl hangi ülkeler için ODL koridoru açacağı ise bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment