Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Hareketli Gecenin Ardından Twitter’da TT Oldu

Ethereum bugün sabah saatlerinde yaşanan gelişmelerin ardından Twitter’ın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Ethereum fiyatı bundan birkaç saat önce Bitcoin ile birlikte yükselmeye başladı. Bu sırada Bitcoin fiyatı 12 bin doları, Ether fiyatı ise 400 doları aştı. Uzun süre boyunca 200-300 dolar aralığında seyreden Ether bu hareketliliğin ardından 410 dolara kadar yükseldi.

Ne var ki piyasadaki bu yükseliş uzun ömürlü olmadı. Bitcoin ile beraber yükselen Ether yine Bitcoin ile beraber düşmeye başladı ve birkaç dakika içerisinde 350-360 dolara kadar geriledi.

Twitter Gündemine Girdi

Ethereum’un geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde yaşadığı bu hareketlilik sosyal medyada büyük ilgi gördü. Twitter’daki Ethereum takipçileri bu hareketliliğin ardından Ether fiyatıyla ilgili çeşitli paylaşımlar yapmaya başladılar.

Ethereum tüm bu paylaşımlar sayesinde Twitter’da TT olmuş gibi görünüyor. Şu ana dek atılmış 14 binden fazla tweetin içerisinde çeşitli analizler, yorumlar ve değerlendirmeler var. Tabii bir de espriler..

Ethereum’un son zamanlarda bu kadar popüler olmasının sebebi aslında yalnızca bu sabah yaşanan gelişmeler değil. ETH, Bitcoin’in durgun olduğu dönemlerde de değer kazandı ve sadece bir ay içerisinde 230 dolardan 410 dolara kadar yükselmeyi başardı.

İyi mi, Kötü mü?

Ethereum gibi kripto paraların Twitter’da TT olmaları bu kripto paraların tanınırlığı açısından iyi olabilir. Bazı sosyal medya kullanıcıları da bu gibi gelişmelerin insanları “bilinçlendirebileceğini” düşünüyorlar. Fakat bazı kullanıcılar da bu tarz gelişmelerin fiyata olumsuz yansıyabileceğini söylüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment