Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’un Sert Düşüşü Sonrası Analistler Ne Diyor?

DeFi sektörünü arkasına alan ve son günlerde Bitcoin‘in bile yükselişini geride bırakan Ethereum, bugün sabah saatlerinde görülen sert düşüş dalgasından kaçamadı. 410 doların üstüne kadar çıkmayı başaran Ethereum fiyatı, ani satış dalgası nedeniyle yeniden 350 dolar bandına kadar geriledi.

Satış baskısının bitmesi ve destek noktasındaki alımların devreye girmesi ile fiyat yeniden 375 dolara kadar çıksa da piyasaya şu an korku ve belirsizlik hakim gibi gözüküyor. Peki kripto para analistleri bu düşüş hakkında herhangi bir yorumda bulundu mu?

Bitcoin ve Ethereum Yatay Grafiğe Devam Edebilir

Tanınan kripto para analistlerinden CL, Bitcoin ve Ethereum’un bundan sonra birkaç gün yatay grafik sergileyeceğini ifade etti. Yaşanan sert düşüşün volatilite konusunda zirve noktası olarak görüldüğünü ifade eden analist, bunun birkaç hafta boyunca böyle süreceğini ve daha sert bir hareketin görülmeyeceğini belirtti.

Buna rağmen DeFi odaklı altcoin projelerinin  yükseliş yaşayabileceğini belirten analist, BTC ve ETH yatay grafik sergiledikçe altcoin’lerin hareketleneceğini ve ilginin bunlara kayacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment