Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum İçin 2024 Fiyat Tahmini Nedir? Fiyat Tahmini Yapan Kripto Projeler Balinaların Radarında

Lider kripto Bitcoin’den sonraki en büyük piyasa değerine sahip kripto para birimi olan Ethereum’la ilgili yapılan analizler büyük heyecan yarattı. ETH fiyatına ilişkin son analiz, kripto para araştırma şirketi K33 Research’ten geldi.

31 Ekim tarihli raporunda K33 Research analistleri, kripto para piyasalarındaki dinamiklere değinirken Ethereum ile ilgili analizlerde bulundu. Analistler, Ethereum üzerindeki düşüş eğiliminin ortadan kalktığını ve ayı piyasasının sona erdiğini öne sürdü.

Raporda, ETH/BTC paritesinin bu yılın en düşük seviyesinde olduğuna değinen analistler, Ethereum’un Bitcoin’e karşı yeniden güç kazanması için son bir düşüş yaşanabileceğini söyledi. Uzmanlar, ETH/BTC’nin 0,050 bandına gerileyebileceğini ancak likidite temizliği yaptıktan sonra yükselişe devam edebileceğini ileri sürdü.

K33 Research analistlerinin detaylı raporu sonrasında kripto meraklıları, ETH için 2024 fiyat tahminlerine yoğunlaştı. Birleşik Krallık merkezli bankacılık grubu Standart Chartered’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı ETH tahmini yeniden gündeme geldi. Şirket analistleri, BTC’nin 2024 sonunda 120 bin dolara yükseleşeceğini ifade etmiş ve ETH’nin de 2024 yılı sonuna kadar 4 bin dolara çıkabileceğini söylemişti.

Olumlu tahminler söz konusu olsa da kripto para piyasalarındaki belirsizlik havası devam ediyor. Korku, endişe ve belirsizliğin hakim olduğu sektörde ekosisteme yön veren balinalar, fiyat tahminine odaklanan projelere ilgi gösteriyor. Öne çıkan platformlar arasında Launchpad XYZ ve yPredict isimleri göze çarpıyor.

Launchpad XYZ İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Adından da anlaşılacağı üzere Launchpad XYZ, kendisini bir başlangıç noktası ve Web3 dünyasına açılan bir kapı olarak konumlandırıyor. Beklemekten sıkılan yatırımcıları hedefleyen platform, kısa vadede gelir getirme potansiyeline sahip coinler ile ilgili yönergeler vermeyi planlıyor.

Launchpad XYZ, pek çok kripto meraklısına karmaşık gibi görünen Web3 dünyasına adım atmayı kolaylaştırmak istiyor. Platform, bu dünyada neler döndüğünü, risklerin neler olduğunu ve güvenli bir şekilde yatırım yapma yollarını anlatmayı hedefliyor.

Projenin native tokeni olan Launchpad XYZ token satın alan kullanıcıların pek çok avantajdan faydalanmasına olanak tanıyan platform, alım satım analizlerinden piyasa hareketlerine kadar sayısız konuda yardımcı olmayı amaçlıyor.

Kripto para dünyasına tamamen uzak olan kullanıcılar için tasarlanan eğitim departmanı ise Web3 evrenine adım atmak isteyen ancak çekinen potansiyel yatırımcılara hitap ediyor. 

Launchpad XYZ sadece bir Web3 köprüsü olarak konumlanmıyor. Platformda Metaverse kütüphanesinden NFT rehberine, oyun merkezinden merkeziyetsiz bir borsaya kadar çok fazla özellik bulunuyor. Staking imkanı da sunan platformda kullanıcılar, pasif gelir elde etme imkanı buluyor.

Launchpad XYZ Token Ön Satışı Devam Ediyor

Kullanıcıların Web3 tabanlı merkeziyetsiz ürün ve uygulamalara erişimine olanak tanıyan Launchpad XYZ token satın almak isteyen yatırımcılar, LPX token ön satışına katılabiliyor.

10 milyondan fazla kişiye erişmeyi hedefleyen platformun ön satışında şu ana kadar toplanan fonları 1,9 milyon doları geçtiği görülüyor. Yatırımcılar, güncel verilere göre 0,0445 dolar karşılığında 1 LPX token satın alabiliyor.

Borsa listelemeleri sonrasında yükselişe geçme ihtimalinin yüksek olduğu öne sürülen Launchpad XYZ tokene ETH, USDT veya kart kullanılarak yatırım yapılabiliyor. Yol haritasına göre yatırımcıların Launchpad XYZ tokenlerini, ön satışın bitiminin ardından 7 gün içerisinde talep edebileceği ifade ediliyor.

Web3 dünyasına erişimi kolaylaştırmak ve her kesimden yatırımcıya ulaşmak isteyen proje, erken dönem yatırımcılarını bekliyor.

Fiyat Tahminine Yapay Zeka Desteği: yPredict

Kripto para dünyasının en çok ilgi gösterdiği alanlardan biri olan fiyat tahminlerini yapay zeka teknolojisi ile buluşturan yPredict, hepsi bir arada bir ekosistem yaratmayı amaçlıyor.

Karmaşık algoritmaları okumayı kolaylaştırmaktan tutun da yapay zeka tarafından gerçekleştirilen teknik analizlere kadar pek çok özelliğe erişim sağlayacak olan platformun merkezinde projenin native tokeni YPRED token bulunuyor.

En iyi yapay zeka yazılımcıları ve analistler tarafından geliştirilen bir tahmin modeli ve veri analizi sunmayı hedefleyen platformda yer almak isteyen kullanıcılar, indirimli fiyatlardan yPredict token satın alma imkanı buluyor.

Düzenlenen ön satış etkinliği ile yatırımcısıyla buluşan proje, özellikle bilgisayar programcıları, trading uzmanları, borsa araştırmacıları ve analistleri hedefliyor.

YPredict Ön Satışı Hızlı İlerliyor

Yapay zeka destekli yPredict platformundaki premium özelliklere erişmek için kullanıcıların YPRED token sahibi olması gerekiyor. YPRED token, ile kullanıcılar farklı üyelik modellerine erişim sağlayabiliyor.

Devreye alınacak staking mekanizması ise yatırımcıların pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor. Tüm bu özellikler için yatırımcılar, ön satış etkinliğine katılarak YPRED token satın alabiliyor.

Ön satış etkinliğinin sekizinci aşamasında olan YPRED token, güncel fiyatıyla 0,11 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Şu ana kadar 4 milyon 600 bin dolar fon toplamayı başaran proje, erken dönem yatırımcılarını bekliyor.

Ön satış sayfasında YPRED tokenin gerçekleşecek borsa listelemelerindeki başlangıç fiyatının 0,12 dolar olacağı bilgisine de yer veriliyor. Yatırımcılar, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemlerini kullanarak yPredict platformundaki yerini alabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!