Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum İçin Kötü Haber – Binance CEO’su CZ, Ethereum Tabanlı Token Projelerine Seslendi!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, belirli bir süredir kendi merkeziyetsiz kripto para borsası ve blockchain ağı üzerinde yaptığı çalışmalarla gündeme gelmekte.

Binance CEO’su CZ yakın tarihte Boxmining kaynağı ile yaptığı bir röportajda hem beklenen merkeziyetsiz kripto para borsası, hem Binance’ye özel blockchain ağı, hem de ERC-20 tokenleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Binance’nin hem merkezi hem de merkeziyetsiz kripto para borsasına sahip olmasının rekabet konusunda sorun olup olmayacağı sorusuna yanıt veren CZ, bu konuda bir sorun yaşamayacaklarını vurguladı ve toplamda itibari para – kripto para, merkezi kripto para – kripto para ve merkeziyetsiz kripto para borsaları şeklinde kripto para borsalarını üç gruba ayırdı.

İtibari para – kripto para borsalarının bankalarla ilgili sorunlar yüzünden merkezi olamayacağına da değinen CZ, platformların farklı insanlara hitap edeceğini ve bunun yanı sıra insanlara istedikleri platformu seçme hakkı sunduklarını belirtti. Herkesin şuan için merkezi borsaları tercih ettiğini belirten CZ, buna rağmen yakın zamanda merkeziyetsiz borsaların egemen hale geleceğini de ifade etti.

Daha sonra Binance’nin kendine özel blockchain projesine de değinen CEO, ERC-20 tabanlı token proje sahiplerine ve proje üretmek isteyen kişilere seslendi ve Binance Chain’in Ethereum‘a göre çok daha hızlı olacağını vurguladı ve projeleri Binance ağına geçmeye davet etti.

”Bazı ERC20 tokenleri Binance chain tokenlerine dönüşüm yapabilir ve biz çoktan birkaç adet büyük projeden bu konuda onay aldık. Onların tamamen Ethereum’dan Binance’ye geçmeleri gerekiyor. Bu yüzden eğer temelde sadece ERC20’yi bir token olarak kullanıyorsanız, Ethereum ağında kalmanıza gerek yok. Binance Chain ile bir saniyelik onay süresine sahip olacaksınız ve bir onay ile işlem bitecek.”

Görünüşe göre Ethereum’a rakip platformların sayısı artmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment