Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Kurucu Ortağından Beklenen Açıklama Sonunda Geldi!

Ethereum’un kurucu ortakları arasında yer alan ve daha sonra kendi projesi Cardano için ekipten ayrılıp IOHK CEO’luğuna geçiş yapan Charles Hoskinson, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada yatırımcıların heyecanla beklediği gelişme için son günlere girildiğini belirtti.

Cardano İçin Nefesler Tutuldu

Toplam piyasa değerine göre en büyük 11. kripto para birimi Cardano’nun yatırımcıları uzun bir süreden beri Shelley ana ağını beklemekte. Proof-of-Staking konsensüs modeline geçecek olan Cardano’nun bu güncelleme ile beraber ciddi anlamda fiyat ve performans artışı yaşayacağı tahmin ediliyor.

Şimdiden Staking için çeşitli havuzlar oluşturulduğu biliniyor ve Hoskinson beklenen Shelley ağı için çok az bir süre kaldığını vurguladı.

Hoskinson konu hakkında yaptığı açıklamada 30 Haziran tarihinde Hard Fork Combinator testi ile ilgili bir video göstereceğini ve Shelley’in çok ama çok yakın olduğunu belirtti. Hoskinson tarafından yapılan açıklama ile %7 gibi önemli bir artış elde eden ADA, yarın yine bu haberin etkisi ile beraber hafif bir yükselişe geçebilir.

Shelley ana ağının gelmesi ise Cardano’yu 2020 yılının rekor noktasına taşıyabilme ihtimaline sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment