Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in 300 Milyon Dolarlık Transferinin Sebebi Ortaya Çıktı

Yüklü kripto para işlemlerini tespit edip takipçileri ile paylaşan Whale Alert hesabı bugün yayınladığı bir bildiride Binance kripto para borsasından Tether‘in rezervlerine neredeyse 300 milyon adet USDT gönderildiğini duyurdu ve piyasada hafif çaplı bir panik yaşandı.

Dev kripto para borsası Binance’in 300 milyon dolar gibi piyasayı etkileyebilecek miktarda fon transferi yapması, çokça soru işaretinin oluşmasına yol açtı. Kullanıcılar konu hakkında çeşitli komplo teorileri ortaya atarken, Tether yönetiminden ve CTO Paolo Ardoino’dan konu hakkında açıklama geldi.

Tron Ağından Ethereum Ağına Geçiş

Tether tarafından yayınlanan bildiride bunun blockchain ağları arasında bir değişim transferi olduğu belirtildi. CTO Paolo Ardoino da konu hakkında yaptığı açıklamada bunun  Tron ağından Ethereum ağna geçiş için yapıldığını ifade etti. Yani teknik olarak 300 milyon TRC20 tabanlı USDT, ERC20 tabanlı USDT ihraç edebilmek için transfer edildi.

Zaten DeFi çılgınlığı ve yüksek miktarda USDT yüzünden tıkanıklık yaşayan Ethereum ağı, 300 milyon yeni USDT ile beraber daha da fazla tıkanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment