Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Bu Araştırmaya Göre 400 Bin Dolara Çıkabilir

Crypto Research Report’ta yer alan bilgilere göre kripto para piyasası önümüzdeki birkaç yıl içerisinde birkaç katlık bir büyüme gösterebilir.

Birçok kripto para yatırımcısı Bitcoin’in yeniden 10 bin doların üstüne çıkmasını bekliyor. Fakat Bitcoin henüz yatırımcıların bu beklentilerini karşılayabilmiş değil. Fakat Crypto Research Report’un araştırmacılarına göre Bitcoin bu yatırımcıların yüzünü kısa süre içerisinde güldürecek.

Hızla Yükselecek

Crypto Research Report’ta yer alan bilgilere göre Bitcoin’in hala çok büyük bir potansiyeli bulunuyor. Hala kitle kabulü görmemiş olan Bitcoin zaman içerisinde daha fazla kişi tarafından kullanılmaya başlayacak ve bu da BTC fiyatının hızla artmasına yol açacak.

Bu araştırmacılar kripto paraların zamanla daha çeşitli kullanım alanlarına ulaşabileceğini düşünüyorlar. Bu noktada kripto paraların özellikle ödeme aracı olarak, kredi vermek, birikim yapmak, havale yapmak için kullanılacakları vurgulanıyor.

Crypto Research Report’ta yer alan bilgilere göre Bitcoin henüz potansiyel kullanıcı kitlesine hala tam anlamıyla nüfuz edebilmiş değil. Fakat Bitcoin’i bu amaçlarla kullanan insanların sayısı zamanla artacak ve Bitcoin fiyatı da bu artışa eşlik edecek. Uzmanlar bunun sonucunda BTC fiyatının yıl sonunda neredeyse 20 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyorlar. Uzmanların uzun vadeli tahminleri ise Bitcoin’in neredeyse 400 bin dolara kadar ilerleyebileceği yönünde.

Crypto Research Report’ta yer alan fiyat tahmini, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment