Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Ön Satış Yatırımcısı ETH’leri ABD’li Borsaya Aktardı: Satış Mı Geliyor?

Ethereum halka arzından (ICO) on binlerce Ethereum alan balina uzun süre sonra yaptığı binlerce ETH transferiyle dikkat çekti.

Ethereum halka arzına 2014 yılında katılarak 0,31 dolardan toplamda 20 bin ETH satın alan balina harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 29 Kasım günü işlem yapan balina, 6,2 milyon dolar değerinde 3.000 ETH’yi kripto para borsası Kraken’e transfer etti.

ICO katılımcısı tarafından yapılan bu transfer kar satışı öncesi hazırlık işlemi olarak yorumlandı. Balina geçtiğimiz süreçte de birtakım Ethereum transferleri yapmıştı ve halihazırda elinde 10,6 milyon dolar değerinde 5.172 ETH bulunuyor.

Ethereum fiyatının uzun bir aradan sonra iki bin doları aşmasıyla birlikte bir süredir sessizliğini koruyan çoğu balina harekete geçerek borsalara yönelik transferlerini hızlandırdı. Son olarak 25 Kasım günü devasa bir balina, 20 bin ETH’yi cüzdanları arasında transfer edip bunların 10 bin tanesini Kraken’e göndermişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,5 yükseliş sergileyen ETH, yazım esnasında 2.054 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!