Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Rallisi Henüz Bitmemiş Olabilir!

Ethereum 288 dolara kadar çıktıktan sonra ABD doları karşısında ciddi bir değer kaybı yaşadı ve dün oldukça sert düştü. Bazı borsalarda 260 doların altına kadar gerileyen ETH, basın saatine göre ise yeniden 270 dolar seviyelerinde gezinmeye başladı.

Ethereum’un getirdiği bu yeni düşüş, birçok yatırımcının yükselişin tamamen bittiğini düşünmesine sebep oldu. ETH teknik analizi ise rallinin önümüzdeki günlerde de devam edebileceğinin en önemli işareti.

Ethereum Yeniden Yükselebilir

ETH’nin %23,6’lık Fibonacci geri çekilme seviyesine bakıldığında, fiyat kırılmasının bunun aşağısına inilmesine sebep olduğu görülüyor. ETH, önemli bir destek noktası olan 260 doların bile altına inse de, 255 dolar önemli bir destek rolü üstlendi. 4 saatlik ETH/USD grafiğine bakıldığında fiyatın 274 dolar noktasında direncin üzerine çıkması durumunda yükseliş trendini sürdüreceği görülüyor.

Bunun geçilmesi durumunda ilk direnç noktası 280 dolarda ve ETH devamında 288 doları tekrar ziyaret edebilir. Önümüzdeki günlerde ETH yatırımcılarının hedefi ise 300 dolar olacak gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment