Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Şimdilik Sakin Ama ATH Yakında Gelebilir: QCP’den Bitcoin ETF Örneği!

Kripto para analiz firması QCP Capital, 23 Temmuz tarihine ilişkin bir piyasa raporu yayınladı.

QCP Capital 23 Temmuz tarihinde Telegram üzerinden bir kripto para piyasa raporu paylaştı. Raporda ağırlıklı olarak Ethereum ETF lansmanına yer verildi.

Ethereum’a karşı olumlu görünümü koruduklarını belirten QCP analistleri, volatilitenin ilerleyen günlerde gelebileceğini söyledi. Bununla birlikte opsiyon piyasasının ETF lansmanı konusunda daha heyecanlı olduğu kaydedilirken 1 haftalık ve 2 haftalık opsiyonların şu anda Ethereum’dan 1-3 puan daha yüksekte işlem gördüğü vurgulandı.

Bitcoin’in ETF onayından yaklaşık 2 ay sonra yeni zirveye ulaştığını hatırlatan QCP, aynı sürecin Ethereum içinde geçerli olabileceğini ima etti:

Olumlu Ethereum  görünümümüzü koruyoruz. Bitcoin’in ETF lansmanından iki ay sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması etkileyici bir emsal teşkil ediyor. Sürdürülebilir kurumsal ilgiyi öngören Ethereum’un fiyat gidişatı, kademeli olarak önceki ATH’ye yakınlaşabilir.

ABD merkezli spot Ethereum ETF’leri, ilk işlem gününde 1 milyar dolarlık hacme ulaşarak önemli bir başarıyla imza atmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!