Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Tabanı Token BAT, Brave Tarayıcısının Kripto Para Programı Sonrası Yükseliş Yaşadı

Genel olarak bütün kripto para piyasası 19 Ekim Cuma gibi normal bir düşüş yaşadı ki bunların başını Bitcoin ve diğer yüksek hacimli kripto para birimleri çekiyor. Ethereum tabanlı bir token olan BAT ise, piyasanın yer çekimsel çekişine karşı koyup çift haneli yükseliş yaşayan nadir kripto para birimlerinden birisi oldu.

Ethereum Token’i BAT, İki Ayın En Yüksek Seviyesine Çıktı

Basic Attention Token (BAT), ICO yoluyla fonlanan internet tarayıcısı Brave’in platform tokeni olarak ifade edilebilir. Brave tarayıcısı temel olarak internetin geleneksel reklamcılık modelini değiştirmek için piyasaya sürülen bir platform.

BAT geçtiğimiz Perşembe gününün çoğunluğunda 0,215 doların altında işlem gördü ve bu trendine Cuma sabahına kadar devam etti. Türkiye saatine göre 12:30 itibariyle BAT’ın fiyatı birden 0,235 dolara sıçradı ve daha sonra Ağustos ayından beri elde ettiği en yüksek nokta olan 0,25 doları gördü.

BAT zirveye çıktıktan sonra çoğu kripto para birimi gibi düzeltme yaşadı ancak basın saatine göre hala çift haneli kazanımlarını sürdürüyor. BAT’ bu yazının kaleme alındığı dakikalarda %11.91 yükseliş ile 0,231495 dolardan işlem görüyor ve toplam 231 milyon doların üzerinde piyasa hacmine sahip.

BAT’ın yükselişine sebep olabilecek potansiyel olaylar arasında en güçlüsü, Brave Rewards programının tam sürüme geçmeden önceki aşaması olan beta versiyonuna girmiş olması. Söz konusu program yayıncıların ve diğer içerik üreticilerinin yaptıkları çalışmalar ile BAT şeklinde ödeme alabilmelerini sağlayacak. Kullanıcılar istedikleri zaman sahip oldukları tokenleri yerel itibari para birimlerine çevirebilecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment