Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Temelli USDT’lerde Büyük Artış

Kripto para sektörünün en büyük stabil koin üreticisi olan Tether, bilindiği gibi farklı ağlar üzerinden USDT’leri piyasaya arz ediyor.

Bu arz kaynakları arasında en fazla bilinenleri ise Ethereum ve Omni’ydi. Ancak bu alanda son dönemde TRON’un da önemli bir atak yaptığını da ifade etmek gerekiyor.

Ethereum temelli USDT’lere dönecek olursak, son dönemde bu koinlerin on chain hacminde büyük bir artış dikkatleri çekiyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan analizlerde ERC 20 temelli USDT’leri alan ve bunları gönderen adreslerin sayısında büyük bir artış yaşandığı ortaya çıktı. Buna ek olarak, bunların hacimleri de tatmin edici bir artış yaşıyor.

Ayrıca, Token Analyst’in aktardığı bilgilere göre, USDT Akıllı kontratları ay başına yaklaşık 2000 ETH harcıyor. Bu da, bir ay içinde ETH ağında tüketilen gas miktarının yaklaşık yüzde 10’una denk geliyor. Bu rakamlar, aktivitenin fazla olduğu dönemde yüzde 30’a kadar da çıkıyor.

Öte yandan, Tether’in USDT’sinin en fazla kullanıldığı kripto para birimi, beklendiği gibi Bitcoin. Bitcoin hacimlerinin yüzde 76’sı USDT’ye karşı geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment