Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Vakfı Merakla Beklenen Devcon 7 Etkinliğini Duyurdu: İşte Detaylar

Ethereum (ETH) Vakfı, yedincisi düzenlenecek merakla beklenen Devcon 7 etkinliğinin 2024 yılında Güney Asya’da yapılacağını açıkladı.

Ethereum geliştirici ekibi yayınladıkları blog gönderisinde, Devcon 7 etkinliğinin tarih ve konumuna açıklık getirdi. Son olarak Kolombiya’nın başkenti Bogota‘da gerçekleştirilen etikliğin sıradaki turunun 2024 yılında Güneydoğu Asya‘da yapılacağı beyan edildi. Güneydoğu Asya’da spesifik olarak hangi şehirde yapılacağı ise önümüzdeki süreçte açıklanacak.

Ekip, gelecek Devcon’un nerede yapılacağı konusunda uzun süre boyunca düşündüklerini ve süreç içerisinde topluluktan fikir aldıklarını belirtirken dünyanın farklı bölgelerindeki yerel topluluklarla etkileşim kurmak ve onları desteklemek amacıyla Güneydoğu Asya’nın tercih edildiği vurgulandı:

Güneydoğu Asya’daki Devcon 7’ye giden yolda da Bogota’da olduğu gibi aynı lokal etkiyi yaratmayı ve orada filizlenmekte olan Ethereum topluluğunun olgunlaşması ve daha da gelişmesi için daha fazla zaman sağlamayı hedefliyoruz. Yeni taban topluluklarının ortaya çıkışını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Öte yandan etkinliğin neden 2023’de yapılmadığına da değinen ekip, proje ve fikir üretme için ne kadar fazla zamanları olursa insanlara daha fazla bilgi ve içerik sunabileceklerini sözlerine ekledi:

Devcon 7’yi 2024 için planlamak bize zaman kazandırıyor. Daha fazla zamanımız olursa, bunu yine birinci sınıf bir etkinlik haline getirebiliriz. Daha yavaş bir ritim, etkinliği katılmak isteyen ancak her yıl Devcon’a seyahat edemeyenler için daha erişilebilir hale getirebilir. Bekleyiş ne kadar uzun olursa, beklenti de o kadar yüksek olur!

Küresel Kripto Benimseme Endeksi verilerine göre Güneydoğu Asya’daki dört ülke ilk 20’de yer alırken Vietnam ve Filipinler 1. ve 2. sırada konumlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!