Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin Bağlantılı Ortaklıklar ile 10x Yükselen Altcoin’e Şimdi de 10 Milyon Yatırım

Çin bağlantılı şirketlerle yaptığı anlaşmalar ile gündeme gelen katman-1 blockchain geliştiricisi Conflux (CFX), şimdi de DWF Labs’den 10 milyon dolar yatırım aldı.

DWF Labs 1 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Conflux’a 10 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıkladı. Ocak ayının sonunda yaptığı anlaşmalardan bu yana 10x’ten fazla yükseliş yaşayan Conflux, alınan yatırımların teknolojinin geliştirilmesi ve kullanıcı tabanını büyütülmesinde kullanılacağını belirtti.

DWF Labs yatırımını proje ekibinden ve CFX hazinesinden token alımı yaparak gerçekleştirdi. Şirket tokenların kilidini belirli bir süreç içerisinde doğrusal olarak açacağını söyledi. Şirket stratejik olarak nitelendirdiği bu yatırımın Conflux’un ekosistemini geliştirmesine muazzam yardımcı olacağını öne sürdü.

Conflux’un Çin destekli çok nadir blockchain projelerinden olduğu biliniyor. Kripto paralara karşı uzun süredir oldukça katı bir tutum gösteren politikalarına rağmen Conflux, Shangay hükümeti tarafından 5 milyon doların üzerinde hibe almıştı. Conflux Kurucu Ortağı Fan Long, projenin Çin’deki tek düzenleyici uyumlu bağımsız blockchain olduğu ifade etti.

Öte yandan Conflux yakın zaman önce Çinli dev şirketlerle de ortaklıklarını duyurmuştu. Çin’in en büyük ikinci telekomünikasyon şirketi China Telecom ve Instagram’ın Çin versiyonu Little Red Book (Xiaohongshu) ile bir ortaklık kurmasıyla büyük bir yükseliş rallisi gerçekleştirmişti. Little Red Book anlaşmasının ardından CFX, 10x’ten büyük bir yükseliş performansı gösterdi.

Coingecko verilerine göre son 14 günde %315 değer kazanan CFX, son 24 saat içerisinde %7,8 yükselerek yazım itibariyle 0,2302 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!