Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Instagram’ın Çin Versiyonu ile Ortaklık Duyuran Altcoin’in Fiyatı Uçuşa Geçti

Blockchain projesi ConFlux’ın (CFX) Instagram’ın Çin versiyonu Little Red Book (Xiaohongshu) ile bir ortaklık duyurmasıyla birlikte yerel token fiyatı uçuşa geçti.

Conflux 26 Ocak tarihinde resmi Twitter hesabından paylaştığı gönderide, aylık 200 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Little Red Book uygulamasına entegre olduklarını duyurdu. Uygulama kullanıcıları entegrasyon sayesinde ConFlux aracılığıyla platform üzerinde NFT görüntüleyebilecek.

Conflux CTO’su Ming Wu konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İnternet endüstrisinin önde gelen aktörlerini birbirine bağlayan bir köprü haline geldik.

Açıklamayla birlikte yükselişe başlayan CFX, 0,0324 dolar seviyelerinden %70’ten fazla yükselerek 0,0554 dolar seviyelerine ulaştı. CoinGecko verilerine göre tüm zamanların en düşük seviyesine (ATL) yaklaşık 1 ay önce ulaşan CFX, o günden beri %142 artışla istikrarlı yükselişini sürdürüyor. CFX, yazım esnasında 0,05264 dolardan işlem görüyor.

Yaklaşık 2,1 milyar arzı bulunan CFX’in, Çin’deki devlet kurumları da dahil olmak üzere birçok önemli kuruluşla iş birliği bulunuyor. Düşük ücret ve gelişmiş ağ güvenliği sağladığı belirtilen projenin McDonalds Çin ile de anlaşmasının olduğu belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!