Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Vakfı’ndan 3 Milyon Dolarlık Bağış!

Ethereum Vakfı, gelecek vaad eden kripto para projelerini desteklemeye devam ediyor. Kurum, son olarak aralarında birçok Blockchain kripto para girişimi ve geliştiricilerinin bulunduğu bir gruba 3 milyon dolarlık bağış yapıldığını açıkladı.

Blog yazısında konu kaleme alınırken, 20 farklı grup ya da geliştiriciye bu miktarın bağışlandığı kaydedildi. Kripto paralar ve Blockchain odaklı ürünleri geliştirmek için çalışan bu insanların, kripto paraların performansını, güvenliğini, ölçeklenebilirliğini ve hızını arttırması bekleniyor.

Son bağışlardan en fazla pay alan firma ise Prysmatic Labs ve Status oldu. Ethereum ağının geliştirilmesi için çalışan iki firmaya da 500’er bin dolar tutarında bağış yapıldı. Spankchain, Kyokan ve Connext de 420 bin dolarlık bağış aldı ve Ethereum ağı için çalışmalarını sıklaştırmaya başladı.

Vakıftan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Geliştirici ekiplerimiz ve onların ortaya koyduğu istek, enerji olmasa Ethereum şu anda bulunduğu yerde bulunamazdı. Onlara yaptıkları için çok büyük bir saygı ve minnet duyuyoruz. Bu program da büyümeye devam edecek ve bu bağışlardan ve çalışmalardan her geçen gün daha fazla firma ve geliştirici yararlananacak. Daha iyi ve kalite bir Ethereum yaratmak için çalışmalarımız aynı hızda devam edecek.”

Status COO’su Nabil Naghdy de, yaptığı açıklamada vakıf tarafından seçilmiş olduklarından ötürü oldukça mutlu olduklarını belirtti. Başarılı isim, Ethereum ağının daha iyi işlemesi için çalışmaya devam edeceklerini ve sisteme katkı yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment