Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Verileri Altcoin Sezonuna İşaret Ediyor: 6 Ayın Dibinde!

Ethereum ağındaki düşen işlem ücretleri, altcoin boğasına işaret ediyor olabilir.

Kripto para piyasası haftalardır dar bir alanda sıkışıp kalmışken Ethereum ağındaki işlem ücretleri de son 6 ayın en düşük seviyelerine geriledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan on-chain analiz platformu Santiment, bu göstergenin bir altcoin boğasına işaret ediyor olabileceğini kaydetti. Ağ ücretlerinin ortalama 1,12 dolara kadar gerilediği vurgulanırken bunun 18 Ekim tarihinden bu yana görülen en düşük seviye olduğu belirtildi.

Ağ üzerindeki aşırı ilgisizliğin ters bir etki yaratabileceğine inanan Santiment cephesi, herkesin en beklemediği bu günlerde bir altcoin boğasının başlaması için uygun zeminin hazırlandığını ifade etti:

Yatırımcılar tarihsel olarak kripto paraların “Ay’a gideceğini” veya “Öldüğünü” hissettiği duygusal döngüler arasında hareket ederler ve bunu işlem ücretleri aracılığıyla gözlemleyebilirler. Bu ücretler, fiyatların zirve noktaları civarında zirveye çıkma eğiliminde olacak (ve bazen farklılaşacak) ve fiyatların dip seviyeleri civarında dinlenme durumuna geri dönecektir. Piyasaların son 6 haftada çoğunlukla geri çekilmesiyle birlikte, talep eksikliği ve ağdaki gerginlik altcoinlerin pek çok kişinin beklediğinden daha kısa sürede yükselmesine yardımcı olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!