Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da Beklenen An Geldi! Test Ağı Tıkır Tıkır Çalışıyor

Ethereum geliştiricileri Medalla adlı test ağını yarım saat önce faaliyete geçirdiler. Ethereum takipçileri, haftalar boyunca bekledikleri bu anın nihayet gelmiş olmasından ötürü bir hayli mutlular.

Ethereum geliştiricileri temmuz ayının ortalarında Medalla ağıyla ilgili bir duyuru yayınladılar ve kullanıcıların bu ağa para yatırmaya başlayabileceklerini söylediler. 4 Ağustos, yani bugün itibarıyla faaliyete geçecek olan bu ağın sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için neredeyse 600 bin tane ETH toplanması gerekiyordu. Ethereum kullanıcıları ise 600 binden fazla ETH topladılar ve böylece alt limiti aşmış oldular.

Beklenen An Geldi

Dün Medalla ağının son durumuyla ilgili bir yazı paylaşıp bu test ağının bugün TSİ 16:00 sularında açılacağından bahsettik. Ethereum geliştiricileri bu ağı tam da beklendiği gibi 16:00 civarında kullanıma açtılar.

Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre konuşacak olursak bu ağın şimdilik sorunsuz bir şekilde çalıştığını söyleyebiliriz. Ethereum topluluğunun tanınan isimlerinden Alex.eth, yarım saat önce bir gönderi paylaşarak kendi açtığı ETH validatörünün gayet iyi bir şekilde çalıştığını söyledi.

ETH Fiyatında Son Durum

Ethereum fiyatı şu an için 390 doların biraz altına inmiş ve 385 dolara kadar çekilmiş durumda. Eğer kripto para piyasası yeniden hareketlenmezse Ethereum fiyatında daha sert bir düşüş bekleyebiliriz.

Sosyal medyada Crypto Michael olarak tanıdığımız Michael van de Poppe bugün ETH ile ilgili bir grafik paylaştı. Ethereum’un 390 doların altına indiğini hatırlatan Michael, yatırımcılara özellikle 380-383 dolar seviyesine dikkat etmeyi önerdi. Onun tahminlerine göre ETH fiyatının bu seviyenin altına inmesin bir sonraki durağın 360-364 dolar olacağı anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment